Steen Rønholt

Professionel service fra Sparekassen

At blive kunde i Dragsholm Sparekasse har for Steen Rønholt, Holbæk, været en let og behagelig oplevelse. Især relationerne til rådgiveren er afgørende for ham.
- Selvfølgelig er der også økonomi i det, når du vælger at skifte bank. Men for mig betyder det rigtig meget at have den personlige relation til min rådgiver. Det har jeg med Jens Varling, som i cirka 20 år har været min rådgiver i forskellige banker.

Værd at skifte bank

Det blev relevant for Steen Rønholt at søge nye veje, da omkostningerne for engagementet i hans daværende pengeinstitut blev ændret i negativ retning.
- Jeg ønskede et mindre pengeinstitut med lokale rødder og relationer, siger Steen Rønholt. Dragsholm Sparekasse er meget lokal og viste sig samtidig at være konkurrencedygtig, så valget var let. At jeg samtidig kunne fortsætte et samarbejde med Jens var en ekstra positiv ”sidegevinst”. Jeg har oplevet skiftet som et uproblematisk forløb, hvor jeg har følt mig tryg og godt behandlet, siger Steen Rønholt.

Både privat- og erhvervskunde

Steen Rønholt er ansat i et lederjob, men driver sideløbende egen virksomhed med salg af marketing-artikler. Han arbejder også med executive coaching, hvor det handler om at få folk til at yde mere, end de selv tror, de er i stand til. Fritiden bruges blandt andet på træning og cykling.

Steen Rønholt er blevet kunde i Dragsholm Sparekasse både som privat og med sit firma.

Steen Rønholt har givet Dragsholm Sparekasse denne anmeldelse på Trustpilot.dk