Afskedsreception for Hans Erik Jensen 29. februar

Ny landbrugsrådgiver hos Dragsholm Sparekasse

Hans Erik Jensen går på pension og overdrager opgaven til Tom Damgaard Nielsen.

Med udgangen af februar stopper Hans Erik Jensen i Dragsholm Sparekasse. Her har han som erhvervsrådgiver især haft fokus på Sparekassens kunder inden for landbrug. Denne opgave overtages af Tom Damgaard Nielsen. Han tiltrådte 1. december og har siden kørt parløb med Hans Erik Jensen, som nu går på pension.

Hans Erik Jensen går af efter 45 års virke som bankmand. Interessen for landbrug er kommet med årene, hvor han som erhvervsrådgiver i andre banker beskæftigede sig med blandt andet landbrugskunder og dermed kom tæt på erhvervet, landmændene og deres øvrige rådgivere. Tiden har gjort ham til et kendt ansigt i landbrugskredse.

Deltidslandbrug er også erhverv

De seneste fire år har Hans Erik Jensen arbejdet i Dragsholm Sparekasse, hvor landbrug har været den primære opgave, som han har løst med stor omhu og interesse for kunderne og deres familier.

- Vi har flere store landbrugskunder fra hele Vestsjælland, men selvfølgelig også mange deltidslandmænd, bemærker han.

- Forskellen på at være kunde med landbrug i en stor bank og i Dragsholm Sparekasse er, at vi betragter og behandler dem som erhvervskunder, uanset om de lever af landbruget eller har job ved siden af. I større banker vil de ofte blive rubriceret som privatkunder og måske få en rådgiver uden indsigt i landbrugsregnskaber. Hos os får de en sparring og service, der matcher deres behov, siger Hans Erik Jensen.

Med i hele bedriftens udvikling

Sparekassen er involveret i mange faser af landmandens tilværelse, lige fra det første køb og til ejendommen skal i generationsskifte eller sælges. Undervejs er der også dialog om investeringer i jord, bygninger og maskiner, lånomlægninger, pensionsopsparing m.m.

- Kunderne er glade for at tale med en bankrådgiver, som ved noget om landbrug. Det vil jo kun blive endnu mere fremtrædende med Tom, som selv ejer et landbrug og derfor har rigtig god føling med erhvervet, bemærker Hans Erik Jensen.

Ny rådgiver har bred erfaring

Tom Damgaard er særdeles godt klædt på til opgaven. Udover at have en gård med 30 hektar ved Lejre er han uddannet agronom. Her valgte han først en karriere inden for det offentlige, dog med stor berøring til landbruget, da han var ansat i styrelser og direktorater under Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri. For 17 år siden skiftede han til den finansielle sektor.

- Jeg glæder mig til at komme i marken med vores landbrugskunder og bruge mine kompetencer til at sparre med dem. Jeg har allerede været med Hans Erik på besøg hos en god håndfuld, og det har kun været positivt. Det er fint at komme i gummistøvlerne og ud og sparke dæk, siger Tom Damgaard, som ser frem til dialogen med landmændene og andre af Sparekassens erhvervskunder.

Reception den 29. februar

Hans Erik Jensens fratræden markeres med en reception i Dragsholm Sparekasses erhvervsafdeling i Asnæs Centret torsdag den 29. februar kl. 14-16.
Her bliver det også muligt at hilse på Tom Damgaard, som tilmed har fødselsdag samme dag.

Hans Erik Jensen (t.v.) og Tom Damgaard Nielsen har de seneste måneder kørt parløb i Dragsholm Sparekasse, men nu går førstnævnte på pension og overlader opgaven som landbrugsrådgiver til sin afløser.