Samarbejdet bag Privatsikring styrkes til gavn for kunderne


I Dragsholm Sparekasse tilbyder vi gode og konkurrencedygtige forsikringsløsninger i samarbejde med Privatsikring. Nu udvides og forbedres samarbejdet omkring selskabet til fordel for kunderne.

”I Dragsholm Sparekasse har vi været med i Privatsikring-samarbejdet , og vi sætter stor pris på det. Det giver os mulighed for at tilbyde kunderne gode og konkurrencedygtige forsikringer, men i fremtiden vil de blive endnu flere, og det bliver nemmere for den enkelte at få et overblik over sine forsikringsdækninger”, siger Ole Jensen, underdirektør i Dragsholm Sparekasse og fortsætter:

”Hvis man som kunde i Dragsholm Sparekasse allerede har tegnet en forsikring i Privatsikring, vil man ikke mærke nogen ændring her og nu. De eksisterende forsikringsløsninger fra Privatsikring fortsætter som hidtil, men vil senere blive suppleret med endnu flere produkter til konkurrencedygtige priser og digitale løsninger. Blandt de nye tiltag vil være målrettede produkter til boligejere, små- og mellemstore virksomheder, landbrug og formuende kunder.”

I 20 år har en lang række lokale pengeinstitutter med stor succes samarbejdet med det Codan-ejede Privatsikring. I 2006 kom Spar Nord Bank med i samarbejdet, og fra foråret 2021 træder Nykredit-koncernen også ind i samarbejdet. Samtidig investerer Codan 100 millioner kr. i partnerskabet, der får flere muskler til at udvikle nye produkter og sætte fart på digitaliseringen til gavn for kunderne. Målet er at skabe landets stærkeste bank-assurancemodel.

Helle Kjærgaard, direktør i Privatsikring, glæder sig over den udvikling, som partnerskabet har gennemgået de seneste 20 år, og de nye muligheder, der med den nye alliance nu åbner sig for både kunder og de deltagende pengeinstitutter, men hun understreger også, at grundfortællingen om Privatsikring fastholdes:

”Det, at vi får endnu flere erfaringer med i samarbejdet fra en stor aktør, betyder, at vi kan fortsætte med at være konkurrencedygtig og gøre en forskel for hver enkel kunde. Men selvom vi tager hul på et nyt kapitel i Privatsikring, så består grundfortællingen. Jeg er ikke i tvivl om, at den nærværende og personlige rådgivning, som kendetegner alle parter i alliancen, fortsat skal drive vores succes og resultater”, siger hun.

Læs mere om forsikringsprodukter fra Privatsikring

Læs mere om Privatsikring