Er I ved at planlægge ferien – husk rejseforsikring

Rejseforsikring er en vigtig del af bagagen, når du skal afsted på ferie.

Hvis du planlægger en rejse i sommerferien, bør en rejseforsikring indgå i planerne. – Det det den vigtigste del af feriebagagen, siger de hos Privatsikring, som er Sparekassens samarbejdspartner.

Sparer du rejseforsikringen, kan det ende med at koste dig dyrt, hvis uheldet er ude. Det kan være alt lige fra at blive syg eller miste din bagage til at måtte ændre rejseplaner.

Vælg hvordan du vil dækkes

Hos Privatsikring kan du sammensætte en rejseforsikring, der passer til dine behov; også hvis det er en arbejdsrejse eller blot en weekendtur.

Du kan vælge i hvor lang tid – og hvor i verden – forsikringen skal gælde. Under alle omstændigheder er sikret i tilfælde af sygdom eller ulykke. Privatsikring kan hjælpe dig døgnet rundt og dækker udgifter til behandling og hjemtransport.

Særlig dækning af Covid-19

Tilmed indeholder rejseforsikringen hos Privatsikring en udvidet pandemi-dækning, hvis du skulle blive ramt af Covid-19 på rejsen. Skal du fx i isolation eller på hospitalet, fordi du får en pandemiudløst sygdom på rejsen, er behandling og de ødelagte feriedage dækket. Forsikringen dækker også, hvis din rejsedestination indfører restriktioner.
Med en afbestillingsforsikring, kan du afbestille rejsen, hvis du får en pandemiudløst sygdom inden afrejse, eller hvis din rejsedestination indfører restriktioner.

Mød Privatsikring i Sparekassen

Hvis du allerede har en forsikring hos Privatsikring, kan du i policen se, hvordan du er dækket.

Har du brug for et møde med en rådgiver fra Privatsikring, kan det ske i Sparekassens afdelinger i Asnæs og Kalundborg. Ring og aftal nærmere på 59 65 26 26.

God ferie!