Nyhed!

Et plus til dig med friværdi i din bolig

Ingen afdrag i op til 30 år

F-kort+ og RenteMax+ er nye realkreditlån fra Totalkredit, som giver dig masser af fleksibilitet, hvis du har stor friværdi i din bolig – og en stærk økonomi. Du kan låne op til 75% af din boligs værdi. Og når din bolig er belånt med højst 60 %, kan du vælge afdragsfrihed i helt op til 30 år i alt.

Større økonomisk fleksibilitet

Med et 30-årigt lån kan du blive boende mange år endnu. Fire gange om året kan du nemlig vælge at ændre på lånet, så din økonomi hele tiden passer til dit liv og dine planer. Du kan fx vælge at skrue op eller ned for dine afdrag - og når du skylder højst 60% af din boligs værdi, kan du også vælge, om du vil afdrage eller ej. Den dag, lånet udløber, skal du betale hele restgælden tilbage.

Loft over renten

Renten er variabel på de nye lån og typisk lavere end renten på lån med fast rente. Som et ekstra plus kan du samtidig få loft over renten - typisk 5 eller 10 år ad gangen – hvis du vælger RenteMax+.
Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte din rådgiver.