Privatsikring

Lad Sparekassen hjælpe dig, med at for overblik over dine forsikringer. Forsikringer handler om TRYGHED!

Anmeld skader, kundeservice, dækninger: Klik her

Få gratis SMS varsel ved udsigt til skybrud
Tilmeld dig Privatsikrings gratis SMS-varsling, og vær forberedt næste gang vejret viser tænder. Klik her for at tilmelde dig – så modtager du en SMS, når storm og skybrud er på vej til din by.

Privatsikring giver ekstra fordele
– Nem og hurtig ekspedition
– Normalt væsentlige præmiebesparelser
– Hurtig skadesbehandling
I Dragsholm Sparekasse tager vi os af selve forsikringstegningen og det, nogle kalder administativ “bøvl”, som for eksempel opsigelse af gamle forsikringer m.v. Privatsikring tager sig af alt det forsikringstekniske, herunder ikke mindst behandling af skader og erstatningsudbetalinger.

Privatsikring tilbyder følgende forsikringer:
– Indbo, hus og sommerhus
– Bil, knallert, motorcykel og campingvogn
– Båd
– Hund
– Ulykke
– Ejerskifteforsikring 
– Hændelsesforsikring se her

Utraditionelt og praktisk
Nogle finder det utraditionelt at tegne forsikringer gennem et pengeinstitut. På den anden side er det praktisk at samle alt det, der har med økonomi at gøre, på et sted. Og når det oftest er billigere, hvorfor så ikke?

Aftal et møde
Privatsikring er et godt tilbud, der er værd at stifte nærmere bekendtskab med. Kom ind i Dragsholm Sparekasse og få flere oplysninger, eller aftal et møde, så du kan få svar på dine personlige spørgsmål. Tag dine nuværende forsikringspapirer med og få et personligt tilbud, før du beslutter dig. I de fleste tilfælde kan den nye policebekræftelse udstedes straks.

Er den nuværende forsikringsdækning tilstrækkelig?
Der er allerede mange kunder, der har tegnet Privatsikring gennem Dragsholm Sparekasse.

I forbindelse med gennemgangen af disse kunders forsikringsforhold har vi ofte gjort den erfaring, at der er mangler i den forsikringsdækning, kunderne hidtil har haft. Det giver ekstra tryghed at få rettet op på det.

Comments are closed.